Loading…

Referenties

Saskia van Hennik, Tagpoint Training:
"Deborah is een fijne collega, waar je van op aan kunt. Ze is stipt en betrokken. Ook heeft ze veel interesse in haar collega’s op het persoonlijke vlak. De verslagen die ze als notulist van de vergaderingen maakt, zijn precies en bondig. Het uitwerken van gesproken teksten op papier (transcriptie) doet ze snel, accuraat en foutloos.
Kernwoorden: veel inlevingsvermogen, harde werker, accuraat, goed taalgevoel, collegiaal."

Hans Nugteren, Rijkswaterstaat via Moneypenny:
"Deborah is een goede, hardwerkende projectondersteuner en communicatiemedewerker. Ze maakt haar werk af en prioriteert haar werkzaamheden. Ze functioneert het best in teams die resultaatgericht en doelmatig samenwerken. Als de spanning wat toeneemt voelt ze zich minder senang, maar weet ze zich staande te houden. Als mens is zij zeer open, eerlijk en prettig om mee samen te werken. Met name haar interesse in anderen en inlevingsvermogen maken haar tot een gewaardeerde collega.
Plannen en verslaglegging diverse overleggen was prima in orde. Het afstemoverleg en de overleggen met externen (contractmanagers markt) waren goed georganiseerd en daar waar Deborah verslagen maakte waren die van een goed niveau.
Zij heeft voor communicatie nieuwsbrieven geschreven en geredigeerd. Zij heeft een goede, begrijpelijke schrijfstijl.
Deborah is een heel leuk mens; ze is sociaal, gaat bijvoorbeeld graag mee lunchen en heeft heel veel interesse in de mens achter de collega. Zij heeft een aantal keer gesignaleerd dat collega’s niet goed in hun vel zaten en bood hen dan ondersteuning aan. Daarnaast heeft zij geweldig veel gedaan voor een aantal afscheiden, jubilea en het projectfeest. Ze kwam hierbij met creatieve suggesties en was achteraf altijd geïnteresseerd hoe de medewerkers het ervaren hadden."

Joke Vermeeren, Erasmus MC:
"Ik heb Deborah leren kennen als secretaresse van onze pijler Kwaliteit en Patiëntenzorg. Vanaf de eerste kennismaking was duidelijk dat zij iemand is die positief in het leven staat. Zij was een prettige en sympathieke collega met een servicegerichte instelling. Haar secretariële werkzaamheden verrichte ze vakkundig en accuraat. Ik kijk terug op een plezierige samenwerking."