Loading…

de Rooij teksten & secretariaat maakt een vliegende start

Op 31 mei was ik bij een gezamenlijke netwerkbijeenkomst van ZZP Krimpenerwaard en ZZPIJL in het Zilvermuseum in Schoonhoven. Daar hoorde ik van het project ‘Maak een vliegende start’. Mijn aandacht was getrokken, ik nam de informatie mee naar huis. Ik weet nog dat ik dacht, dit is een hele mooie kans, die moet ik grijpen!

Vliegende Start is een gezamenlijk project van Stichting Ondernemersfonds Schoonhoven en gemeente Krimpenerwaard. Startende ondernemers worden 6 maanden lang intensief begeleid en gecoacht bij het ondernemen. Zij krijgen onder andere een persoonlijke bedrijfscoach, een flexibele werkplek in Ondernemerswinkel de Oude Apotheek in Schoonhoven, ondersteuning bij communicatie en ze kunnen deelnemen aan diverse trainingen. Kortom, een prachtige kans om je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik hoefde er niet lang over na te denken, ik heb me diezelfde week nog aangemeld. Afgelopen maandag heb ik mijn pitch gehouden. Voor mij een hele spannende ervaring en ik kwam echt met knikkende knieën de ruimte weer uit. Maar ik was ook trots op mezelf dat ik het had gedaan en best tevreden (het kan natuurlijk altijd beter). Dinsdagochtend kwam het verlossende woord: ik zit erbij! Ik heb staan springen van blijdschap. Dit is wat ik écht wil.

Nu kan ik niet wachten om aan het traject te beginnen. Heel inspirerend om met andere ondernemers de komende 6 maanden te beleven. Ik ben heel benieuwd wat deze periode mij zal brengen en wat ik allemaal mag leren. Dit traject zal mijn bedrijf de juiste boost geven om er een succes van te maken. Ik ben klaar voor het grote avontuur.

One thought on “de Rooij teksten & secretariaat maakt een vliegende start

Geef een reactie